вівторок, 26 червня 2012 р.

Перші враження під соусом

Ох і поїздка видалась... Таке відчуття, ніби тримаю в руках оберемок своїх скарбів-спогадів, а вони так і норовлять розсипатись. Ось вчора з подивом і захватом для себе згадала про чудовий квітковий ринок неподалік від Нотердаму. І відчуття таке, ніби дійсно загублену коштовність знайшла. Але про це трошки згодом - буду намагатись дотримуватись бодай якоїсь логіки і хронології. 
Отже, їздили ми у Францію не просто так, а на майстер-класи до чудової людини, фантастичної жінки і талановитого декоратора  (декоратриси, якщо на французький манір) Деніз. І так якось склалось, що і компанія підбралась відповідна - 8 дівчат, таких самих схибнутих, як я)) І вся подорож вийшла тематичною.
Перших вражень ми набрались ще в дорозі, хоча й з вікна нашого бусика, - Словаччина, Угорщина, Австрія, Німеччина і нарешті Франція, яка розпочалась для нас з чудової вечері в будинку Деніз і П'єра. І не відходячи від каси ділюсь рецептом соуса від господині - 2 ложки гірчиці (діжонської), 4 ложки винного оцту і 12 ложок молока. Раніше я б навіть не подумала, що ці інгредієнти взагалі можна поєднати, не те що це може бути так фантастично смачно.

Вдома у Деніз і П'єра. Коровка і все інше внизу зроблено власноруч Деніз. На вихідних біжу на Юність виканючувати биту плитку))

Після вечері нас чекав наш (на цілий тиждень) будиночок в горах, а наступного ранку майстер-клас "Декоративне панно для листів в стилі Версаль".

5 коментарів:

  1. Наталочка, больше отчетов, красивых и разных! Ты очень интересно пишешь, хочется продолжения.

    ВідповістиВидалити
  2. Буду старатись)) А вгадай хто надихнув? ;) Я навіть невеликий тревелбучок зробила по результатах поїздки, трохи причешу його і теж поділюсь)

    ВідповістиВидалити
  3. ця мозаїка просто прекрасна, тіки героїня праці могла таке зробити )

    ВідповістиВидалити
  4. Це факт, просто невгамовна і невтомна людина - і всякі штуки майструє, і книжки пише, і майстер-класи дає, і передачі на радіо веде) Зазадрю і теж так хочу))

    ВідповістиВидалити